Fotointresset väcktes för några år sedan då jag jobbade som säljare i Vetlanda, i en butik med fotoanor. Kameran har sedan dess fått följa med mig på bröllop, dop, fjällvandringar, tidiga morgnar och sena kvällar. Vi har haft fantastiska naturupplevelser ihop, och det är också det jag tycker är roligast att planera, fotografera och redigera.

Idag gillar jag att göra vardagen till ett äventyr, där kameran får följa med och visa att det vackra ligger närmare än man kanske tror. Ofta krävs det bara att gå upp en timme tidigare en morgon, eller kanske att ta skogsvägen hem ifrån jobbet.

“Nu tar jag också gärna med mig nästa generation ut på äventyr, vilket ger en helt ny dimension på naturupplevelserna!”

Peter Fuchs - Vetlanda

Jag heter alltså Peter Fuchs, jag bor och jobbar i Vetlanda och fotograferandet är ett av mina intressen.

Här hittar du bilder som jag har tagit. Till exempel natur, bröllop och porträttbilder. Så enkelt är det.